Waarom Loven Services ?

Wat maakt Loven uniek?

Loven Services B.V. kan bogen op tientallen jaren ervaring. Loven is een begrip in Roermond en omgeving, en het team heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwalitatief hoogstaand werk. De vakmensen van Loven Services B.V. beschikken over zeer specialistische kennis en vakmanschap. 

Ontzorgen

De naam ‘Loven Services B.V.’ is niet zomaar een kreet, maar gebaseerd op een strategische keuze. Het aanbieden van dienstverlening in de breedste zin van het woord. De vraag van de klant wordt beantwoord met pasklare oplossingen. Dat bedoelt Loven Services B.V. met ‘de opdrachtgever ontzorgen’.

Loven is weer gewoon Loven.

Dat klinkt logisch en dat is het ook.

De afgelopen jaren is er veel gebeurd rondom het bedrijf Loven. Een ding staat echter als een paal boven water: Tom Loven is en blijft verantwoordelijk voor de naam en het ‘merk’ Loven.

Loven Services B.V. blijft dus de onmiskenbare Loven-signatuur behouden. Net als de kwaliteit van de dienstverlening. De 24-uurs servicedienst blijft bereikbaar op telefoonnummer 0475 33 83 84. Ook wat dat betreft is er dus niets veranderd.

Loven Services B.V.: een naam die al tientallen jaren onveranderd staat voor kwaliteit!