Schadeherstel

Loven Services B.V. lost het op!

Wij verzorgen schadeherstel in natura voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Met een combinatie van deskundigheid, ervaring en service worden de gedupeerde cliënten van deze verzekeraars snel en vakkundig geholpen, door het perfect herstellen van de geleden schade. Zie verzekeraars voor aanvullende informatie.

Loven Services B.V. ontzorgt

Elke woning of bedrijf loopt kans op schade door storm, wateroverlast, brand of inbraak. 

Verzekeraars vertrouwen al jaren op onze kwaliteit en de service. Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat. Bij schadeherstel in natura zijn wij  uw aanspreekpunt en dragen zorg voor het coördineren, adviseren en het snel en goed uitvoeren van de werkzaamheden.

Hoe werkt het?

Nadat uw schademelding bij uw verzekeraar is binnengekomen neemt Loven Services B.V. contact met u op om de schade zorgvuldig te controleren en eventuele noodmaatregelen te treffen.

Perfect schadeherstel en eventueel meer

Als de schade gedekt is door uw verzekering, overlegt een van onze deskundigen met u hoe en binnen welke termijn de herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. U kunt er van op aan, dat wij uw pand opleveren alsof er geen schade is geweest. Klanten kunnen schadeherstel aangrijpen om in overleg ook aanvullende werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Uiteraard zijn die kosten wel voor uw rekening.

Financiële afwikkeling

U hoeft de gedane werkzaamheden alleen te controleren. De rekening gaat rechtstreeks naar uw verzekeraar. Bovendien geven wij u ook nog een jaar garantie op de herstelwerkzaamheden. Heeft u een verzekering met een eigen risico? De verzekeraar brengt het eigen risico bij particulieren in rekening. Het eigen risico bij ondernemers wordt rechtstreeks door Loven Services B.V. verrekend.

Voor spoedreparaties kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bellen

met Loven Services B.V.: 0475 33 83 84.

U ziet het: Loven Services B.V. ontzorgt tot in het detail.